6 дни след ваксината

Ден все още се чувства отлично, работи активно и не усеща никакви негативни реакции. Искаме да дадем кураж на всички колебаещи се.

Интересно, наскоро слушах какви ли не теории – че руската била по-хубава, че пфайзерската е най-лоша, че можело да си се смесват, че ако се смесели били по-дълготрайни за имунитета. Защо всеки чете фб и си мисли, че е наясно!!!

Това е такава обида към учените, които са посветили десетилетия от живота си на тази тема. Спрете се, хора, и поне прочетете научно издание преди да коментирате! Не на фалшивите новини!

Успехът на тзи ваксина е предпоставка за възможности за лечение на много други вирусни заболявания, много е заложено на карта в успеваемостта. Хората, които я разработват не искат да ви чипират. Който ви е чипирал го е направил и ви е отнел свободите, когато сте се съгласили фб и гугл да следят всяка ваша стъпка.

Те знаят за вас повече, отколкото вие сами за себе си. Затова ви таргетират с безумни новини и ви продават боклуци.

Спокойно, не ви е ваксината проблема.

И така, ние с радост си живеем живота и се чувстваме добре. остава само и учителите да се вредят, че и без това има доста хейт по наш адрес в пространството от същите хора, които и във ваксините не вярват. Очаквам ги да дойдат и д проведат един час по японски и след това да дават мнения.

Хубав ден на всички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *