Дени е акушерка с дългогодишен опит и стотици бебчета, доведени на бял свят.

Завършила е Медицински университет в Пловдив с отличие. Още тогава получи предожения за медицинско-академична кариера в МУ, но страстта й я водеше директно към родилна зала.

С много решителност и смелост и една страничка CV тя дойде в София и смело се насочи към мечтаните си места. Взеха я веднага, и то не къде да е, а в „Майчин дом“ – истинската школовка за всяка акушерка. В националната болница за седем години тя доби опит с всички възможни казуси. Хвърлиха я в дълбокото от самото начало, а „каките“ – нейните по-опитни колежки, й даваха ценни съвети и подкрепа през цялото време. За седемте години там Дени доби и допълнителна квалификация, посети семинари и обучения. Най-много тя се гордее с тежкия лагер като операционна сестра. Сега е подготвена да прекара професионално дълги часове в операционната с много кръв, напрежение и екшън наоколо без да трепне.

В момента Дени работи в друга знакова, частна болница, където продължава да доказва ежедневно професионализма, отдадеността и хладнокръвието си.

А всичко започна от медицинския сериал „Спешно отделение“ като малка. Медицината и помощта за хората, особено за раждането на нов живот на бял свят зове хората, които са призвани за нея. Страната ни има нужда от повече отдадени хора като Дени.

Нека ви дадем ценни съвети за всичко, което ви вълнува около подготовката за раждането, самото събитие и след това.

A beautiful lady midwife, ready and able to help families with their Big day - the birth of their child.
Акушерка Илчева